Tarieven reportages

Gratis intake/opdrachtbespreking, Tijdens dit gesprek bespreken we uw doelen, wensen en verwachtingen. Ik zal hierbij aangeven of én zo ja welke mogelijkheden er zijn. Alle tarieven zijn inclusief een gratis intake/opdrachtbespreking en exclusief 21% omzetbelasting. 

Tarieven: Eén uur-/starttarief op locatie, inclusief 2 uur nabewerking € 189,– Drie uur op locatie, inclusief 6 uur nabewerking € 450,
Extra uur, na 3 uur op locatie, inclusief uur nabewerking € 149,

Reiskosten, incl. reistijd <50 km
€ 0,39 / km Reiskosten, incl. reistijd >50 km
€ 0,89 / km

btw-identificatienummer: NL001653538B68                                                                                                                                                                                   

De foto’s worden digitaal aangeleverd. Alle foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd volgens de auteurswet. Het eigendom van de foto ligt volgens deze wet altijd bij de maker van het werk. Als opdrachtgever verkrijgt u een ‘gebruikslicentie’; dat wil zeggen het recht om de foto te gebruiken voor het afgesproken doeleinde. Deze licentie is onbeperkt wat wil zeggen dat u de foto zonder verdere beperkingen mag gebruiken. De gebruikslicentie is voor één partij. Eventuele anderen die ook van de foto gebruik willen maken dienen dit altijd te regelen met de fotograaf. Het is mogelijk voor een opdrachtgever om de gebruiksrechten voor meerdere partijen af te kopen. De distributie van de foto’s naar de aanvullende partijen wordt verzorgd door de opdrachtgever, die zo de mogelijkheid heeft om een selectie van de foto’s te maken.

€ 125 voor één additionele partij € 250 voor twee of meer partijen

Naamsvermelding is wettelijk verplicht. Echter, waar dit vanuit praktisch oogpunt onmogelijk is, is het in overleg mogelijk hier van af te wijken. Met enige regelmaat laat ik foto’s zien in mijn portfolio op mijn website of via overige media. Hierbij kan de naam van de opdrachtgever worden vermeld.