Portfolio

Particulier woonhuis

Akoestisch paneel op maat met foto van een jonge berk. Dit paneel is 90x200cm groot en zorgt voor een aanzienlijke demping van de galm in de woonkamer.

MEPD, Hengelo

Voor MEPD (outplacement, re-integratie of ontwikkeling) heb ik een bedrijfsreportage mogen maken met een grote groep personeelsleden in hun werkomgeving.

Plegt-Vos Bouwgroep, Hengelo

In opdracht van Plegt Vos Bouwgroep heb ik de sfeer van de nieuw gebouwde Herinneringstuin in Oldenzaal mogen vastleggen in een reportage. Aangezien het een tuin betreft heb ik voorgesteld hier de hele bloeiperiode voor uit te trekken. Dit heeft ervoor gezorgd dat de foto’s zijn genomen op het moment dat de flora op zijn best was, op elke foto.

Nummer Tien, Deventer

Het creatieve coachingsbureau Nummer tien zocht een sfeervolle foto voor in hun nieuwe kantoor. Uiteindelijke is de foto “De halsters” uitgekozen en afgedrukt op groot formaat, mat-aluminium.

Rabobank Foundation, Utrecht

Begin 2018 mocht ik voor de Rabobank Foundation een reportage maken in Uganda bij de projecten die zij in het zuiden van Uganda ondersteunen. In de kantoren van Rabobank Salland zijn hiervan 15 grote foto’s opgehangen in de spreekkamers. In verband met de zeer verschillende inrichting van de kamers heb ik een compleet stylingplan aangeleverd per kamer. Dit plan is ongewijzigd uitgevoerd. Hierboven de blauwe kamer met het meisje op de schommel, Mushanga.  

Made by Josje

Kunstenares Josje heeft zich toegelegd op het ontwerpen en maken van draagbare, bijzondere podiumkleding en theaterkostuums, zoals deze carnavalskleding. Voor de promotie heb ik een fotoreportage mogen maken met prinsen, adjudanten jonkvrouwen en echtgenotes.

Ondernemershus, Holten

De foto van de walnoot is wandvullend gebruikt in een een spreekkamer (de kluis) van het Ondernemershus in Holten.

Particulier woonhuis

Deze foto van “De oude stal” is afgedrukt op mat aluminium in het formaat van 80×120 cm. De sfeer sluit goed aan bij deze oranjerie.

Particulier woonhuis

De foto “Mirrored glass” is gemaakt van een glaskunstwerk van Galerie Marijke Kuiphuis in Ootmarsum. De foto is afgedrukt op lichtdoorlatend plexiglas van 105×40 cm. Deze is nog beschikbaar en ook rechtopstaand op te hangen.

Particulier woonhuis

‘Winterfarm’, een vrij traditioneel winterlandschap in combinatie met modern geborsteld aluminium levert een spannend geheel op. Deze foto is geleverd inclusief ophanglijst met geïntegreerde LED-spot. De verlichting zorgt voor een schitterend lichtspel op het geborstelde aluminium.

Kantoorgebouw

‘Steelstairs’, ik werd gevraagd om voor een kantoorgebouw een plafondhoge foto te leveren om een wachtruimte aan te kleden én tegelijkertijd een deur af te schermen.

‘Houvast’ in beach-house

Deze foto heb ik mogen leveren in een schitterend beachhouse met hoge plafonds. Samen met de foto ‘Stairway to ……’ vormt deze een mooi ensemble. Beide foto’s zijn op groot formaat afgedrukt op geborsteld aluminium.